İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
08/11/2018 13:55:40 - 08/11/2018 13:55:40 - 22531 Okunma

Fakültemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün katılımlarıyla 07 Kasım 2018 tarihinde  kütüphanemizde gerçekleştirilmiştir.

Dekanımız Prof. Dr. Abdüsselam ARI, yaptığı açılış konuşmasında Fakültemizin akademik ve idari anlamda mevcut durumunu değerlendirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise; eğitimde öğrenci odaklı iletişim sürecinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında, tek yönlü iletişim yerine sevgi ve saygı kapsamında çift yönlü iletişimin önemine vurgu yaptı.

“Dinlemeden bilemezsiniz.” diyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, “Öğrencilerin sorunlarını, istek ve taleplerini dikkatle dinlemeliyiz. Onlar bizim çocuklarımız. Anlatılmak istenileni katıksız bir şekilde anlamak için, hoşgörü ve yardımseverlik çerçevesinde neden-sonuç ilişkisi içerisindeki bağlantıyı kurabilmeliyiz.“ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖZKET, bölümler, öğrenci kontenjanları ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aktardı. Akabinde Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selahattin YILDIRIM, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevzat ERKAN, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feim GASHİ bölümleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

akademik kurul

Facebook Twitter Google Plus
Akademik Kurul
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.