04/02/2019 19:04:42 - 04/02/2019 19:04:42 - 20165 Okunma

Hemhâl Kulübü, Kırklareli İmam-Hatip Ortaokulu ve Kırklareli Gençlik ve Spor Merkeziyle beraber düzenlediği “Bir Umut Gençlik” projesinin bu dönemini nihayete erdirdi.  Cumartesi günleri Kırklareli İmam-Hatip Ortaokulu 5. ve 6.sınıf öğrencilerinden toplam 30 kişiye değerler eğitimi, karakter eğitimi ve etkinlik dersleri verilmiştir.

Proje Koordinatörü Enes Erdem, “Geçen yıl başladığımız “Bir Umut Gençlik” projemiz ailelerimizin teveccühü, Kırklareli İmam-Hatip Ortaokulu müdürlüğü ve öğretmenlerinin yardımı, Kırklareli Gençlik ve Spor Merkezi müdürlüğünün ve görevlilerinin destekleriyle gerçekleştirilmiş olduğunu ifade etmiştir. Proje kapsamında Hz. Muhammed (s.a.v) başta olmak üzere bütün peygamberlerimizin hayatı ve örnekliği, İslam medeniyet tarihimizi ve ona yön veren değerli alimlerini anlattığımız değerler eğitimi, adab-ı muaşeret kurallarını anlattığımız karakter eğitimi gibi derslerin yanında işlenilen konularına uygun etkinlik programları icra edilmiştir.

Hemhâl Kulübü

Hemhâl Kulubü-Bir Umut Gençlik