İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
28/03/2019 16:09:17 - 01/04/2019 16:09:17 - 15169 Okunma

Fakültemizden  Mezun olan öğrencilerimizin Diplomaları hazırlanmış olup,diplomalarını almak isteyen öğrencilerimiz Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosundan teslim alabilirler.

Diploma almak için gereken belgeler:

1. Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı

2. Geçici Mezuniyet Belgesinin kayıp olması durumunda kayıp ilanı verilen gazete (aslı).

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (TC Kimlik Numaralı)

4. Vekâlet Yoluyla alınıyorsa vekâleten alanın Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

5. Soyadı değişmişse onaylı Mahkeme Kararı veya Evlenme Cüzdanı Fotokopisi.

6. Geçici mezuniyet belgesi alınmamışsa diploma teslimi için öğrenci kimlik kartının teslim edilmesi ve kayıp olmuşsa gazete ilanı ile gelinmesi gerekmektedir.

Diploma almak için şahsen başvurmak gerekmektedir. Kendisi gelemeyecek durumda olan öğrencilerimiz bir yakınına noterden vekâlet vererekte alabilirler.  Vekâlet yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekâlet yazısının aslı ile gelmesi gerekmektedir. Posta veya başka bir yolla kesinlikle diploma verilememektedir.

     Aşağıdaki linkten  mezun bilgi sistemine bilgilerinizin girişi yapılması gerekmektedir. Giriş yapılıp bilgiler doldurulduktan sonra çıktı alınıp, diploma alımında teslim edilmesi gerekmektedir.

https://obs.klu.edu.tr/oibs/kariyer/ 

Şifresini bilmeyenler "Şifremi unuttum" linkini tıklayarak şifrelerini güncelleyebilirler. Sisteme giriş ile ilgili herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız, 444 40 39 (dahili 1406-1409 ) no'lu telefondan bilgi alabilirsiniz.

 

Diploması hazır olan öğrencilerin listesi için tıklayınız...

duyurular

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.