31/05/2019 12:06:28 - 31/05/2019 12:06:28 - 15860 Okunma

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavları  17.06.2019-21.06.2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF) harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere, başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD yada DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen, faks ya da email yoluyla en geç 13 Haziran 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar imzalı olarak Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir.Yarıyıl/yıl sonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır. (Dilekçenin aslı sınava geldiğiniz gün teslim edilmesi gerekmektedir.)

Dilekçe için tıklayınız...!!

duyuru