05/09/2019 16:35:42 - 05/09/2019 16:35:42 - 22773 Okunma

Fakültemizde kayıtlı tüm öğrencilerin 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıtları 09.09.2019 - 13.09.2019 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.

NOT: Rehberlik dersini 3. sınıflar 1. ve 2. şubeyi, 4. sınıftakiler 3. şubeyi seçmesi gerekmektedir.

NOT: Kur’an Okuma ve Tecvit derslerinin şubeleri ders kayıt işlemlerinden sonra bölünecektir.

Yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresi üzerinden Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparken "e-devlet şifresi" veya Kullanıcı Adı kısmına öğrenci numaralarını, Şifre kısmına ise T.C. Kimlik Numaralarının ilk 5 hanesini yazmaları gerekmektedir.

Aşağıda yer alan ders kayıt kılavuzunu inceleyerek ders kayıtlarınızı 09.09.2019 tarihinden itibaren gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrencilerimizin öncelikle ödemesi gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden ödemeleri gerekmektedir. (Normal öğretim öğrencisi olup, okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.)

Belirlenenen tarihlerde ders kaydını tamamlayan öğrencilerimiz makbuz ve 3 nüsha ders kayıt çıktılarını imzalayarak 27 Eylül 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar program danışmanlarına   teslim etmeleri gerekmektedir.

Akademik Takvimde belirtildiği üzere  Ders Ekleme ve Çıkarma tarihleri 16-18 Eylül 2019 tarihleri arasında olup, değişiklik yapılacak zorunlu ve seçmeli dersler için bu tarihler arasında öğrenci danışmanıyla iletişime geçmelidir.

Ders Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız

Öğrenim Ücretleri İçin Tıklayınız

Mazeretli Kayıt Yenileme:

* Mazeretli Derse Yazılma Başvuruları : 16-23 EYLÜL 2019

*Mazereti uygun görülen öğrencileri ders kayıt işlemleri: 25-28 EYLÜL 2019

* Öğrenciler Mazeretli Kayıt Dilekçesi ve ekinde (aşağıda belirtilen sebepler için)resmi evrak ile ilgili tarihe kadar Öğrenci İşleri bürosuna başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

(Sağlık Raporu, Trafik Kazası, Doğal Afet, 1. ya da 2. Derece akrabanın Ölümü.)

* Mazeretli kayıt yaptıran öğrencilerin, kayıt yaptırdıkları tarihe kadar geçen süreleri devamsızlıktan sayılır.

Mazeretli Kayıt başvuru sonuçları sitemizden ilan edilecektir.

duyurular