10/09/2019 23:45:14 - 10/09/2019 23:45:14 - 15946 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne yatay geçişle başvuruda bulunan adaylarla ilgili değerlendirme sonuçları aşağıda belirtilmiştir. İlgililerin "Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 11. maddesi 8. bendinde ve "T.C. Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Yatay Geçiş Yönergesi"nin 4. maddesi 8. bendinde belirtilen "Yabancı Dil Şartı" gereğince hareket etmeleri önemle hatırlatılır. Adaylara ilan olunur.

Not: Arapça Yeterlilik Sınavı 12 Eylül 2019 tarihinde saat 12:00';da Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ana binasında yapılacaktır.

Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Yatay Geçiş