24/11/2019 21:55:25 - 24/11/2019 21:55:25 - 19115 Okunma

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Dr. Şeref Akbaba en önemli şiir etkinliklerinden olan “Türkçenin Uluslararası 13. Şiir Şöleni”ne katıldı. Şölen, 13-16 Kasım 2019 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca Trakya Üniversitesi’nin (TÜ) ev sahipliğinde gerçekleşti. Mimar Sinan’ın hatırasına ithaf edilen; Edirne, Yunanistan’ın Gümülcine ve Bulgaristan’ın Kırcaali şehirlerinde gerçekleşen programa aralarında 24 ülkeden 56 şair katılarak şiirlerini okudular. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerimizden Dr. Şeref Akbaba da Kitap/Yar şiirini sunarak etkinliğe iştirak etti. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen kapanış programında "Edirneli Nazmi Şiir Faslı", "Mimar Sinan Şiir Faslı" etkinlikleri ve ödül töreni gerçekleştirildi.

şeref akbaba

Şeref Akbaba-Şiir Şöleni