28/12/2014 00:44:55 - 02/01/2015 00:44:55 - 15927 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kulübü tarafından düzenlenen Mevlanayı Anma Şeb-i Aruz programı 17/12/2014 saat 18:45'de Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi. Enes ERDEM ve Kürşat AYDINLI'nın program sunucuları olduğu Etkinlik,  Hazırlık Sınıfı öğrencisi Eren DEMİR'in  Kuran-ı Kerim tilavet etmesiyle başladı. Kulübümüz Başkanı Abdüssamet YALTAGİL'in selamlama konuşmalarından sonra Ali AKÇAY tarafından seslendirilen şiir ve Doç. Dr. Selahattin YILDIRIM hocamızın  günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile programın ilk bölümü nihayete erdirildi. İkinci Bölümünde ise Hakan Konyer'in neyzenliğinde Araş. Gör. Muhammed PİLGİR tarafından seslendirilen kasidenin okunması ve Öğr. Görevlisi Uğur ALKAN hocamızın şefliğinde meydana getirilen Türk-Din Musiki topluluğunun güzel eserleriyle program sona ermiştir.

Şeb-i Arus

Şeb-i Arus