İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
04/08/2015 14:28:01 - 04/08/2015 14:28:01 - 14518 Okunma

2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemiyle ilk öğrencilerine kavuşan Fakültemiz, gerçekleştirilen etkinlik ve faaliyetlerle  Kırklareli'mize, Trakya bölgemize ve Türkiye'miz ilahiyat alanına bir ivme kazandırmıştır.  

Akademik ve İdari yapının birlik ve beraberliği, öğrenci kardeşlerimizin azim ve gayreti de bu başarının asıl müsebbibidir.

Başarı getiren bu faaliyetleri saymak gerekirse, Türkiye'de tek olma özelliğine sahip Dini-Musiki sınıfımız, buradan neşet eden Musiki Mahfili koromuz ve gerçekleştirdikleri konser etkinlikleri, Akademik kadromuza yönelik eğitim-öğretim etkinlikleri, 2015 yılında yapılan yarışmada hafızlık kategorisinde Dünya 1. olan Arş. Görevlimizin akademik faaliyetlerin bu tarz başarılara engel olamayacağını göstermesi öneme haiz bu faaliyetlerden sadece bir kaçıdır. İlahiyat Fakültesi Kulubünün gerçekleştirdiği sosyal ve sportif faaliyetler ve burada sayamayacağımız diğer etkinlikler de fakültemizin hızlı yükselişini gösteren diğer örneklerdendir.

İşte bu başarıdan dolayıdır ki Fakültemiz bu yılki ÖSYM yerleştirmelerinde Trakya bölgesinde birinci olmuş, Türkiye'de ise İlahiyat fakülteleri arasında ilk 20'ye girmiştir.

Bu başarıya ortak olmak isteyip bizleri tercih eden ve kayıtlarını gerçekleştiren sevgili öğrencilerimize sevgi ve minnettarlık duyar, eğitim ve öğretim hayatlarının başarılı bir şekilde geçmesini temenni ederiz.

Haber Merkezi: Arş Gör. Fatih MEMİÇ
Kayıt

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.