22/01/2016 19:04:02 - 22/01/2016 19:04:02 - 10344 Okunma
2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavlarına DD yada DC Notu Olup Başvuracak Öğrencilerimizin Dikkatine
Yönetmelik gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.
DD, DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için Öğrenci İşlerine başvuru yapmaları gerekmektedir. Bütünleme Sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD yada DC notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da faks yoluyla en geç 27 Ocak 2016 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir.
bütünleme