17/03/2016 17:55:51 - 17/03/2016 17:55:51 - 15161 Okunma

12 Mart Cumartesi Akşamı İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fazlı Arslan'ı ağırladık...

Üniversitemiz Türk İslam Kültürü ve Sanatları Kulübü vasıtasıyla 12 Mart akşamı saat 19.30'da üniversitemiz Rektörlük Kültür merkezi konferans salonunda Doç. Dr. Fazlı Arslan Kırklareli'de uzun yıllar yaşamış Alevi-Bektaşi kültürünün Cumhuriyet dönemi temsilcilerinden olan merhum "Vahit Lütfi Salcı'yı Anlamak" adlı bir konferans gerçekleştirmiştir. Konferans öğretim elemanlarımız hem öğrecilerimiz tarafından ilgi ile izlenmiştir. Konferans fakültemiz Öğretim Görevlilerinden Türk İslam Edebiyatı ve Sanatları Anabilim Dalı Başkanı ve aynı zamanda da Türk İslam Kültürü ve Sanatları kulübünün danışmanı olan hocamız Uğur Alkan tarafından  Doç. Dr. Fazlı Arslan'a günün anısına plaket takdimi ile sona ermiştir.

Konferans Klup faaliyetleri

Fazlı Arslan