İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
08/04/2016 17:33:37 - 08/04/2016 17:33:37 - 16707 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde öğrenci çalıştayı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kulüplerinden Din ve Felsefe Kulubünün icra ettiği çalıştayta İlahiyat, Felsefe, Sosyoloji, Tarih gibi alanlarda Medya ve Din, Din ve İnsan, Dinlerde İntihar, İrade problemi, Yeni Dünya Düzeni, Günümüzde Kadının Yeri ve benzeri konuların tebliğ ve müzakereleri yapılmıştır.

Program, Kulup Başkanı Şevval Boyuneğmez'in selamlama konuşması ile başlamış, açılış konuşması ise Fakültemiz Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hasan Özket tarafından gerçekleştirilmiş, devamında da oturumlar halinde icra edilen tebliğ ve müzakerelere geçilmiş ve oturum aralarında da klup öğrencilerimiz tarafından bir kokteyl verilmiştir.

Tebliğlerin bazıları Şeyda Edis, Merve Işık, Furkan Yıldırım, Tuğba Coşgun ve Semiha Vural, Dilek Ayçil ve Büşra Yazar, Şevval Boyuneğmez ve daha bir çok öğrencimiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Yrd. Doç. Dr. Emine Arslan, Yrd. Doç. Dr. Feim Gashi, Yrd. Doç. Dr. Nevzat Erkan, Arş. Gör. Sıddık Ağçoban ve Arş. Gör. Fatih Memiç'in değerli katkılarıyla da müzakereleri gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz bünyesinde öğrenciler tarafından tertip edilen ve bizzat öğrencilerin tebliğde bulunduğu bu ilk çalıştayda emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyor bu tarz ilmi çalışmalarının devamını diliyoruz.  

 

 

Haber Merkezi: Arş. Gör. Fatih MEMİÇ
Çalıştay Kulp Faaliyetleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.