İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
08/04/2016 20:58:21 - 08/04/2016 20:58:21 - 14963 Okunma

Üniversitemiz Kulüplerinden İlahiyat Fakültesi Kulübü Regaip Kandili münasebetiyle Ahmet Cevdet Paşa Camiinde mevlid programı düzenlemiştir. Öğrencilerimizden Enes Furkan Koç, Niyazi Baydan, Numan Çilingir ve Furkan Gülmemiş, hocalarımızdan Muhammed Pilgir, Badawy Alsawy ve Vardar Mescidi İmamı İhsan Koç'un icra ettiği programda Kuranı Kerim Tilaveti, Tekbir ve Tehliller, İlahiler ve Mevlid-i Şerifler okunmuş, program sonunda da İlahiyat Fakültesi kulübümüzün bir ikramı olmuştur.

Halkın fakülte öğrencilerimiz ve hocalarımızla kucaklaştığı bu gecede gösterdiği teveccüh görülmeye değerdi. Tadilattan yeni çıkmış olan caminin de bir bakıma açılışının yapıldığı program yoğun katılımla gerçekleşmiş vatandaşlarımız namazlarını kaldırımlar da kılmışlardır.

Her daim kapılarını bizlere açmış olan Kırklareli İl Müftümüz İsmail Bayrak'a ve bu günde yanımızda olan İl Müftü Yardımcımız Adnan Bıyık'a caminin imkanlarını sonuna kadar bizlere açan  İmamımız Remzi Bosna ve Müezzinimiz Ehad Kösem'e, davetimize icabet eden hocalarımıza ve öğrenci kardeşlerimize, program sonunda bizleri kucaklayarak memnuniyetlerini belirten değerli halkımıza  teşekkürü bir borç biliyoruz.

Öğrenci kardeşlerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyor, bu tarz programların devamını temenni ediyoruz.   

Programdan Görüntü İçin Tıklayınız.

Programdan Görüntü İçin Tıklayınız.

Programdan Görüntü İçin Tıklayınız.

Haber Merkezi: Arş. Gör. Fatih MEMİÇ
Mevlid Programı Kulup Faaliyetleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.