26/09/2016 20:35:05 - 26/09/2016 20:35:05 - 10599 Okunma

2016-2017 Güz Dönemi ders yılının ilk dersi Fakültemiz Kampüs Camii'nde Dekanımız Prof. Dr. Selahattin Yıldırım tarafından gerçekleştirildi.

Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon ve fakültemizin tanıtımı amacıyla gerçekleştirilen ilk dersin konusu  "İLİM ve TAKVA İLİŞKİSİ" oldu. Prof. Dr. Selahattin Yıldırım tarafından işlenen ilk derste fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz  ve akademik personelimiz hazır bulundu.

Fakültemiz akademik personeli olarak aramıza yeni katılan öğrencilerimize bir kez daha hoşgeldiniz diyor, yeni eğitim ve öğretim yılının akademi camiasına ve   öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Haber Merkezi: Uğur Alkan
ilk ders kırklareli ilahiyat ilim ve takva