24/07/2017 15:31:21 - 24/07/2017 15:31:21 - 16639 Okunma

Fakülte Web Sayfamızı Ziyaret Eden Kıymetli Üniversite Adayları;

Sizleri selamlıyor, başarılarınızı kutluyor ve Üniversite eğitiminizin hayırlı olmasını diliyoruz. Bu vesile ile sizleri İstanbul'un ve Balkanların yanı başında konumlanmış olan Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni tercih etmeye davet ediyoruz.

Fakültemizi tercih ederek;

İslam dini temel kaynaklarına vakıf olabilecek bir donanıma sahip olacak,

Bilimsel etkinliklerle insanlığın ilim dünyasına ve hayatına katkı sağlayacak,

Alanınızla ilgili bireysel ve toplumsal sorunlara çözüm önerebilecek,

Bir yıl süren seçmeli Hazırlık Arapça sınıfı ile klasik metinleri okuyabilecek,

Ana dili Arapça olan deneyimli öğretim görevlisi hocalarla dil pratiğinizi geliştirecek,

Özel olarak oluşturulmuş olan dini-musiki sınıfında sanatsal faaliyetlerde bulunabilecek,

Alanında uzman genç akademisyenlerle her zaman  iletişim kurabilecek,

Her türlü fikre açık bir ortamda kendinizi ifade edebilecek,

Sakin ve güvenli bir ortamda öğrenim görme imkânına kavuşacak,

Teorik bilgilerinizi tatbikat camiimiz ve sunmuş olduğumuz diğer imkânlarla pratiğe dönüştürebilecek,

İlimizde barınma sorununu yaşamayacak ve büyük şehirlere yakın olmanın avantajlarına da sahip olacaksınız.

Eğitim ve öğretim açısından:

Fakültemiz, Üniversitenin İstanbul Yolu üzerindeki Kavaklı yerleşkesinde bulunan sakin ve güzel bir ortamda bilime odaklanmayı sağlamaktadır.

Aynı anda çok sayıda öğrencinin kullanacağı kantin ve sportif alanlar bulunmaktadır.

Fakültemizden şehir merkezine ulaşım kolay olup kampüs içerisinde nezih bir mimariye sahip uygulama camisi mevcuttur.

2017-2018 öğretim yılı için

I. öğretim; 123

II. öğretim; 123 toplam 246 öğrenci kontenjanı bulunmaktadır.

2017-2018 öğretim yılında birlikte olma dileklerimizle...

Kırklareli Üniv. İlahiyat Fakültesi

Tercih yazısı