İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
10/08/2017 11:50:47 - 10/08/2017 11:50:47 - 17294 Okunma

Fakültemizi Tercih Eden Sevgili Üniversite Adayları,

Başarılı ve verimli çalışmalarınızla önemli dönemlerden bir dönemi geride bırakıp, yükseköğrenim için üniversite tercihinizi Fakültemizle taçlandırmanızı tebrik ediyor, ailenizi kutluyor ve hoş geldiniz diyorum. Alanlarında başarılı, çalışkan ve tecrübeli akademisyenlerimizle ses getiren başarılara birlikte yürümeye hazır olduğumuzu heyecanla belirtmek istiyorum. Kaydınızı yaptırdığınız Fakültemiz, başarınızın artmasında ve hayatınıza yön vermede etkin olması için tecrübelere dayalı rehberlik sunmayı temel görevler arasında görmektedir.

Sevgili Gençler,

Üniversitemiz web sayfasındaki 2017 ÖSYS ile Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri linki sizlere rehberlik edecektir.

İslam Dini temel kaynaklarına vakıf olabilecek bir donanıma sahip kılma vizyon ve bilimsel etkinliklerle insanlığın ilim dünyasına ve hayatına katkı sağlama misyonuna sahip bireyler olarak vatanına, milletine ve insanlığa katkıda bulunmak durumundayız. Tarih ve bulunduğumuz coğrafya bizlere bu görevi doğal olarak yüklemiştir.

Vazifemizi, alanımız açısından yerine getirmenin öncelikli koşulu Arapça dilini en iyi şekilde öğrenmemizdir. Bu sorunu ortadan kaldırmak üzere yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin geleceğin ilahiyatçısı olarak İsteğe Bağlı Arapça Hazırlık sınıfını okumaları önerimizdir. Bunu, hiçbir etki altında kalmaksızın önerimiz ötesine taşıyarak vazife edinmek de sizin takdirlerinize bırakılmaktadır.

Kendinizi bu rehberliğe göre hazırlamanızı öneriyor, başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile hepinize ilimizde güvenlik, sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir yükseköğrenim hayatı sürdürmenizi diliyorum.

Dekan 

Prof. Dr. Abdüsselam Arı

gençlere mesaj kayıt işlemleri

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.