16/08/2017 11:50:53 - 17/08/2017 11:50:53 - 11269 Okunma

Vazifemizi, alanımız açısından yerine getirmenin öncelikli koşulu Arapça dilini en iyi şekilde öğrenmemizdir. Bu sorunu ortadan kaldırmak üzere yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin geleceğin ilahiyatçısı olarak İsteğe Bağlı Arapça Hazırlık sınıfını okumaları önerimizdir. Bunu, hiçbir etki altında kalmaksızın önerimiz ötesine taşıyarak vazife edinmek de sizin takdirlerinize bırakılmaktadır.

Hazırlık sınıfı okumak isteyen öğrencilerin dilekçeyi doldurup en son 24.08.2017 tarihi mesai bitimine kadar fakültemize göndermesi gerekmektedir. Dilekçe ilahiyat@klu.edu.tr adresine mail yolu (telefonla fotoğraf çekme veya tarama yoluyla) ile İMZALI olarak gönderilebilir. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır ve öğrenci 1. sınıftan öğrenim hayatına devam edecektir.

1. sınıf okumak isteyen öğrencilerin dilekçe yazmalarına gerek yoktur.

Hazırlık sınıfı