24/07/2014 15:39:26 - 28/08/2014 15:39:26 - 15643 Okunma

Kırklareli İli İlk Öğretim ve Orta Öğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Arapça Öğretmenleri ile İmam-Hatip Liselerinde görev yapan tüm meslek dersleri öğretmenlerine İlahiyat Fakültesi Akademik Kadrosu tarafından Kuran-ı Kerim, Tefsir, Hz. Muhammed’in Hayatı, Temel Dini Bilgiler, Fıkıh, Hitabet ve Mesleki Uygulama, Din Kültürü ve Ahlak bilgisi, Siyer, Hadis, İslam Tarihi, Arapça, Kelam ve Dinler Tarihi derslerinde, Öğretim Programı ve Kazanımlar, Yöntem ve Teknikler, Materyaller, Sosyal Kültürel Etkinlikler, Sınıf Yönetimi ve Akademik Başarı, Ölçme ve Değerlendirme ve Mesleki Gelişim konularında 10 gün süren bir dizi eğitim semineri verilmiş ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Eğitim Semineri

Kırklareli MEB. Eğitim Seminerleri