İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
19/11/2017 12:22:19 - 22/11/2017 12:22:19 - 11597 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Kulübü, Fakültemizden ayrılan Arap Dili ve Belagatı bölümü hocalarımız için vefa niteliğinde bir veda programı düzenledi. Bassam Ashmaar hocamızın Kuran-ı Kerim tilaveti, kulüp başkanı Mesut Kapukaya'nın selamlamaları ve Fakültemiz Dekan Yardımcılarımızdan  Doç. Dr. Salih İnci'nin günün anlam ve önemine dair konuşmaları ile başlayan program, Badawy Mohammed Elsawy'nin kaside dinletisi ve Burhan Parlak kardeşimizin ezgi dinletisi ile devam etti.

Fakülte öğrencilerimizin ve Hocalarımızın, giden hocalarımıza yönelik duygu ve düşüncelerinden oluşan slayt gösterisi hem güldürerek hem de hüzünlendirerek yoğun beğeni aldı. Gecenin sonuna doğru Arap hocalarımız veda konuşmaları gerçekleştirirken kendine has simultane tekniğiyle bir başka değerimiz Arş. Gör. Muhammed Pilgir geceye renk kattı.

Nihayetinde Fakülte Dekan Yardımcılarımızdan Yrd. Doç. Dr. Feim Gashi ve Yrd. Doç. Dr. Nevzat Erkan, hocalarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı  teşekkür ederek plaket takdimlerinde bulundu.

Programı tertip eden İlahiyat Kulübünün her bir ferdine teşekkür eder virgül mesabesinde olan bu ayrılığın nihai kavuşmayla neticelenmesi ümidiyle hocalarımıza bundan sonraki hayatlarında sağlık sıhhat ve afiyetler dileriz. 

Veda programı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.