22/02/2018 14:31:03 - 22/02/2018 14:31:03 - 13863 Okunma
Fakülte WEB sayfasında yayımlanan “Tez Yönergesi” esaslarına göre 3. sınıf öğrencileri 30 Nisan'a kadar, tez konu ve danışmanlarını belirleyerek “Dilekçe ve Formlar” sekmesinde bulunan “Bitirme Tezi Formu”nu doldurarak bölüm başkanlıklarına teslim edeceklerdir. Zira yönetmeliğe göre 2018-2019 Güz YY ders seçimi ile birlikte tez konusu seçilmiş ve kayda girmiş olmalıdır. Ayrıca çalışmayı geniş alana yaymak adına yaz tatilinden de yararlanmış olacaklardır.
Tez danışmanlığı yapacak her öğretim üyesi ve öğretim görevlisinin kontenjanı sınırlı olduğundan erken harekete geçen istediği danışman ve konuyu seçme fırsatına sahiptir. Belirtilen tarihe kadar formu teslim etmeyenler tez seçme işlemi yapmadıklarından mezun olma statüsünü elde edemeyecekleri gibi staj yapma hakkını da kaybedeceklerdir. Böylece mezuniyetleri 1 yıl gecikmiş olacaktır.
Kolay gelsin. Başarılar.
Bitirme Tezi