10/05/2019 09:22:58 - 24/05/2019 09:22:58 - 22104 Okunma

Fakültemizin 4. Sınıf öğrencilerinin ikinci mezuniyet programı 05 Mayıs 2019 günü Saat 14:00’te İnece Kültür Merkezi’nde yapıldı. Fakülte hocalarımız, öğrenciler, öğrenci velileri ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen program, öğrencilerimizden Rıdvan Sürer’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp, Fakülte hocalarımızdan Doç. Dr. Salih İnci’nin günün anlam ve öneminde dair konuşması ile devam etti. Öğrencilerimizden Tahir Özcan ve Fatma Kayadelen’in “Gençlik Nerede” adlı şiirini seslendirmelerinin ardından,  mezun öğrencilerin eğitim hayatı boyunca yaşadıkları olayları mizahi yönüyle anlatan kısa bir film ve 402. sınıf erkek öğrencilerimizin şarkı ve ezgi dinletileri ile devam eden program sınıf birincisi olan öğrencilerimize plaket takdimi ve tüm öğrencilerimize temsili diploma verilmesi ile nihayete erdi. I. Öğretimden 1. Selma Küçükaslan’a, 2. Meliha Korkutata’ya ve 3. olan Furkan Yıldırım’a Dr. Öğr. Üyesi  Feim Gashi, II. Öğretimden 1. İlknur Can’a 2. Ayşe Nur Özlek’e ve 3. olan Gamze İstekli’ye de Dr. Öğr. Üyesi Emine Arslan plaket takdimi bulundu.

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak Programın gerçekleşmesinde gayret gösteren Şevval Boyuneğmez, Merve Nur Dinç ve emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür eder, bundan sonraki hayatlarında vatana, millete, ümmete hizmetkar olabilmelerini, hayırlı ve bereketli bir ömür sürebilmelerini Rabbimizden niyaz ederiz.

mezuniyet

Mezuniyet 2