İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
31/01/2022 13:28:04 - 04/04/2024 13:28:04 - 2987 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi Önlisans Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 32. maddesi gereği yeter şartları taşıyan Fakültemizden 2023/2024 Yılı Güz Döneminde mezun olacak öğrencilerimiz geçici mezuniyet belgelerini 04.03.2024  tarihinden itibaren Fakültemiz Öğrenci İşlerine gelmeden e-devlet kapısı üzerinden alabilirler.

Öğrencilerimizin Diplomaları ileri bir tarihte basılacak olup web sitemizde yayınlanacaktır.Diploma için Fakültemize gelmeden önce mutlaka 2907/2209 nolu dahili telefondan bilgi almaları ve öğrenci kimliği ile birlikte başvurmaları gerekmektedir. Noter vekâleti yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekâlet yazısının aslı ile başvurması gerekmektedir.

Yabancı uyruklu öğrencilerimizinde Türkiye Mezunları Portalı (turkiyemezunlari.gov.tr) portalına girerek kayıt yapıp çıktılarını öğrenci işleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Fakültemizden  mezun olan öğrencilerimizin Diploma işlemlerini başlatılabilmesi İçin Mezun Bilgi Sistemi (klu.edu.tr) adresi üzerinden Mezun Bilgi Sistemine veri girişi yapmaları ve doldurmuş oldukları formlarını ve Öğrenci Kimlik Belgelerini Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, meslek yaşamlarında başarılar dileriz.

           GEÇİCİ MEZUNİYET İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ ŞEMASI

  1. Mezun Bilgi Sistemi (klu.edu.tr)
  2. MEZUNİYET DİLEKÇESİ
  3. İLİŞİK KESME BELGESİ
  4. Türkiye Mezunları Portalı (turkiyemezunlari.gov.tr) (yabancı uyruklu öğrenciler için)
mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.