05/09/2019 11:16:03 - 06/09/2019 11:16:03 - 18323 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavla Fakültemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Üniversitemiz Senatosu tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde okuduğu dersleri değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri 27.09.2019 mesai bitimine kadar Fakültemiz Öğrenci İşlerine yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin (asıl) sunulması gerekmektedir. Faks ve fotokopi evraklar değerlendirilemeyecektir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin tüm derslere girmesi gereklidir.

Kırklareli Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi için tıklayınız.

muafiyet işlemleri intibak işlemleri