İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
10/09/2020 20:00:41 - 03/10/2020 20:00:41 - 13289 Okunma

 

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Fakültemiz Arapça Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı 5 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 10:00'da yapılacaktır. 

Arapça yeterlilik ve seviye belirleme sınavı https://alms.klu.edu.tr/ adresi üzerinden çevrimiçi(online) olarak yapılacaktır. Öğrenciler kullanıcı adı ve giriş bilgilerini sınavdan önce kontrol etmelidir.

Arapca Hazirlik Yeterlik ve Seviye Belirleme sinavina girecek yeni ogrenciler https://alms.klu.edu.tr/  adresine kullanici adi ogrenci numarasi şifre ise T.C kimlik numarasiyla giris yapacaklardir.

Arapça yeterlilik ve seviye belirleme sınavında mazeret sınavı yoktur. Bu sebeple öğrenci sağlıklı koşullarda sınav olmak için gerekli cihazı ve internet bağlantısı kesintisi olmayacak bir ortamı sınav öncesi hazırlamalıdır. Sınavda ekran görüntüsü alan, bir başkasıyla soru paylaşan ve hareket dökümünde anormal durumlar vb. tespit edilen öğrencilerin sınavı iptal edilir.

Sınava hazırlık sınıfına yeni kayıt yaptıran öğrenciler ile önceki yıllarda hazırlık sınıfında başarısız olan veya kayıt donduran öğrencilerden isteyenler girebilir. Sınava girmek isteyen öğrenciler aşağıdaki dilekçeyi doldurduktan sonra taratarak en geç 01.10.2020 tarihine kadar ilahiyat@klu.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Muafiyet Sınav Dilekçesi Tıklayınız. 

yeterlilik sınavı muafiyet sınavı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.