İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
21/10/2020 11:50:46 - 21/10/2020 11:50:46 - 5710 Okunma
8. yy başlamadan “Bitirme Ödevi” formlarının ödev alınan dersin akademisyen danışmanı tarafından bölümüne teslim edilmesi gerekmektedir. Bu nedenle, SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 8. yy sonrasında mezuniyetlerinde problem çıkmaması için yapacakları işlem aşağıda açıklanmıştır.
1. Fakülte WEB sayfasında “Öğrenci İşleri” butonunda bulunan “Lisans Bitirme Ödev Yönergesi” doğrultusunda hareket etmeleri gerekmektedir. Yalnız Pandemi nedeniyle iletişim e-posta üzerinden, hazırlıklar da dijital ortamda olacaktır.
2. Ödev ders ve konusunu, ödev almak istediğiniz öğretim elemanı ile mutabık kladığınızda,
3. Yine fakülte WEB sayfasında “Dilekçe ve Formlar” butonunda “Öğrenci” -> “Bitirme Ödevi” sekmesinde bulunan “Bitirme Ödevi Öneri Formu” indirilecek ve dolduracak, imzalandıktan sonra danışmana mail olarak iletilecektir.
4. Yönergede belirtilen süre içinde ödevler hazırlanarak, (bir üst madde 3 te olduğu gibi) fakülte WEB sayfasında “Teslim - Tesellüm Tutanağı” ile Bitirme Ödev danışmanına WORD ve PDF olmak üzere iletilecektir.
5. Bitirme Ödev danışmanı tarafından yapılan düzelteme talepleri yerine getirildikten sonra son şekli madde 4 te belirtildiği gibi tekrar iletilecektir.
BİTİRME TEZİ DUYURUSU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.