01/10/2021 04:36:41 - 01/10/2021 04:36:41 - 626 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'nca hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı düzenledi. Fakültemiz Tasavvuf Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Bilal Yamak, İdari Personel Sn. Doğan Sarıyüce ve dördüncü sınıf öğrencimiz Sn. Müberra Keskin, Kırklareli, üniversitemiz ve fakültemiz hakkında  öğrencilerimizle sohbet ettiler.

Öğrenci İşlerini temsilen programa katılan Sn. Doğan Sarıyüce; kayıt, ders geçme sistemi ve öğrenci işleri ile ilişkiler vb. gibi teknik hususlarda bilgiler verdi. Doğan Sarıyüce'den sonra söz alan dördüncü sınıf öğrencimiz Müberra Keskin, Kırklareli'ne ve fakültemize yeni gelen öğrencilerimize samimâne tecrübelerini aktardı. Dr. Mehmet Bilal Yamak ise şehir, kampüs ve  fakülte hakkında bilgi verdikten sonra kurum içi iletişim metotları ve teamülleri hakkında daha önce yaşanmış olaylar eşliğinde sunum yaptı. Meslek hassasiyeti, ferdi gelişim, mezuniyet sonrasına hazırlık ve kitap şuuru gibi noktalar üzerinde durulan ve son derece samimi, neşeli bir atmosferde geçen program soru cevap kısmından sonra tamamlandı.

Oryantasyon Toplantısı

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON TOPLANTISI