12/01/2022 14:52:57 - 13/01/2022 14:57:03 - 1322 Okunma

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınavları 24 – 30 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği'nin 23. maddesinin 6.fıkrası kapsamında; Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (DC) veya (DD) koşullu geçer durumunda kalan öğrencilerimizin, harf notlarını yükseltmek için Bütünleme Sınavına aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup imzaladıktan sonradilekçelerini şahsen yada taranmış halini 21.01.2022 Cuma günü saat 12.30' a kadar,   Fakültemize e-posta (ilahiyat@klu.edu.tr) adresi üzerinden ulaştırmaları gerekmektedir. 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca dilekçesinde imzası olmayan öğrencilerimizin başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Bütünleme sınavlarına giren öğrencilerin aldığı son not geçerli olacaktır.

Başvuru yapacak öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

NOT: Final sınavı sonuçları ilan edilen ve ders harf notları (FD) veya (FF) gelerek başarısız durumda kalan öğrencilerimiz ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavlarına girebilirler.

Bütünleme sınav başvuru dilekçesi için tıklayınız.

İlahiyat ve İlahiyat İ.Ö Bütünleme Sınav Programı İçin Tıklayınız

Başvuru yapacak öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

DC-DD (Koşullu Geçer) Harf Notunu Yükseltmek İsteyen Öğrencilerimizin Bütünleme Başvuru Duyurusu