02/02/2022 19:03:30 - 02/02/2022 19:03:30 - 1554 Okunma
  • Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü/Kelam ve Mezhepler Tarihi Ana Bilim Dalında öğretim üyesi olarak göreve başlayan Dr. Öğr.Üyesi Mikail İPEK' i tebrik eder,  yeni görevinde başarılar dileriz.
  • Fakültemizde Öğr. Görevlisi olarak çalışmakta iken; Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümü/Tefsir Ana Bilim Dalı'na yeni unvanı ile atanan Dr. Öğr.Üyesi Ahmet NAİR' i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
  • Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü/İslam Hukuku Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Arş.Gör. Mücahit BİLGİÇ' i tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
  • Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü/Din Bilimleri Ana Bilim Dalında araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Arş.Gör. Sevde DOĞU' yu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
  • Fakültemiz Öğrenci İşlerinde çalışmaktayken Rektörlük Yazı İşlerinde görevlendirilen Engin IŞIK' a Fakültemizde yapmış olduğu hizmetleri için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.
tebrik