30/01/2024 09:14:24 - 31/01/2024 09:14:24 - 234 Okunma

Fakültemizde geleneksel hale gelen Fakülte Dekanımızın öğrencilerimizle birebir hasbihal ettiği Dekan Öğrenci Buluşmaları' nın 4' ncüsü gerçekleştirildi.

Bu seferki buluşma  öncekilerden biraz farklı olup, katılımcılar 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda mezun olabilecek öğrencilerimizden oluşmuştur.Mezun adayı öğrencilerimiz ve Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU arasında samimi bir sohbet havasında geçen hasbihalde, öğrencilerimizin mezuniyet öncesi ve sonrası talep ve  önerileri dinlendi.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU öğrencilerimize akademik hayatla ilgili tavsiye ve öneriler vererek hayatta başarılı olmak için çalışmanın sabrın ve zorluklar karşısında  vazgeçmemenin gerekliğinden bahsetti.

Hasbihal Dekan hocamızın öğrencilerine ve onları yetiştirirken her türlü zorluğa katlanan ailelerine teşekkürle sona erdi.

dekan öğrenci buluşmaları

DEKAN ÖĞRENCİ BULUŞMALARI IV