11/03/2024 14:13:46 - 11/03/2024 14:13:46 - 185 Okunma

Üniversitemiz 13. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında 4 Mart Saat: 15:00’te Fakltemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gümüş moderatörlüğünde Kırklareli Müftülüğü İl Müftü Yardımcısı Sayın Ramazan Özdemir, “Diyanet İşleri Başkanlığı Bünyesindeki Meslekler ve Yeterlikler” isimli seminer konuşmasını gerçekleştirdi.

Sayın Özdemir, mevcut meslek alanlarının geçirmekte olduğu değişime vurgu yaptı ve yeterliklerin de söz konusu değişime göre yeniden şekillendiğini ifade etti. Ayrıca yeni meslek alanlarına da değinerek yeterlik beklentileri hakkında bilgi verdi.

Sayın Özdemir’e ve programın hazırlanmasına katkı sunan Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demirci, Dr. Öğr. Eyüp Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gümüş, Araş. Gör. Hüseyin Erbağ, Araş. Gör. Tayfur Yurdanur ve Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul Ceylan’a teşekkür ederiz.

13.Karıyer Günleri

“Diyanet İşleri Başkanlığı Bünyesindeki Meslekler ve Yeterlikler”
  • “Diyanet İşleri Başkanlığı Bünyesindeki Meslekler ve Yeterlikler”