14/03/2024 14:07:55 - 14/03/2024 14:07:55 - 165 Okunma

6 Mart Saat 15:00’te Fakültemiz Temel İslam Bilimleri Bölümünde görevli Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demirci moderatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Kızılkaya, “İslami Finansın Modern Dönemde Ortaya Çıkışı ve Temel Prensipleri” ve İslam Ekonomisi Uzmanı Mehmet Odabaşı, “İslami Finansta Uygulanan Temel Finansman Modelleri” isimli seminer konuşmalarını gerçekleştirdi.Program Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Mustafa CANLI'nın açılış konuşmasıyla başladı.Seminer soru cevap ve misafirlere teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

Sayın Prof. Dr. Necmettin Kızılkaya’ya, Mehmet Odabaşı’ya ve programı hazırlayan ve organize eden İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Özket, Dr. Öğr. Üyesi Emine Arslan, Dr. Öğr. Üyesi Kamil Yelek, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Demirci, Arş. Gör. Dr. Eser Aksu, Arş. Gör. Mücahit Bilgiç’e ve programa katkı sunan Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gümüş ile Fakülte Sekreterimiz Ertuğrul Ceylan’a teşekkür ederiz.

13.Kariyer Günleri

İSLAM İKTİSADI KONFERASNLARI