28/03/2024 11:23:55 - 28/03/2024 11:23:55 - 164 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 27 Mart 2024 tarihinde, 3. Nolu Merkezi Derslik Binamızda “Bağımlılıkla Mücadele” konulu bir panel düzenledi. Saat 13.00’te başlayan etkinlik, Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feim GASHİ’nin moderatörlüğünde gerçekleşti.

Panelin açılışı Fakültemiz Öğr. Gör. Selçuk ASLAN’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Açılış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Mustafa CANLI hocamız yaptıkdan sonra Klu Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Burcu ÖZÜBEK bağımlılık ve kötü alışkanlıkların zararlarını anlatarak etkinliğin öğrenci ve personelimize faydalı olmasını ve Panelde Fakültemiz Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sıddık AĞÇOBAN, Temel İslam Bilimleri Bölümü İslam Hukuku ABD Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖZKET ve Sağlık Hizmetleri MYO Öğretim Görevlisi Vedat AÇAR gibi değerli konuşmacılar yer aldı. Katılımcılar, bağımlılık konusunda bilgilendirildi ve toplumda bu önemli sorunla mücadelede bilinçlenme adına önemli bir adım atıldı.

Katılımcılar, bağımlılık konusunda bilgilendirildi ve bu önemli sosyal sorunla mücadelede farkındalık yaratıldı. Etkinlik, soru-cevap bölümüyle interaktif bir atmosferde gerçekleşti ve katılımcılara bağımlılıkla mücadelede kullanabilecekleri pratik bilgiler ve stratejiler sunulduktan sonra panelistlere teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

Etkinlik, üniversitenin akademik ve sosyal yaşamına katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini de pekiştirdi.

bağımlılık

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PANELİ