İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
24/04/2024 13:44:43 - 24/04/2024 13:44:43 - 269 Okunma

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi’nin rehberliğinde Dini Danışmanlık ve Rehberlik dersi kapsamında Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret, öğrenciler için sadece bir defaya mahsus bir etkinlik değil, aynı zamanda süreklilik arz eden büyüklerimize bir vefa bir sosyal sorumluluk projesidir.

Dersin sorumlusu, Dr. Öğr. Üyesi Feim Gashi;  bu ziyaretlerin öğrencilerin ders dönemi 7 hafta boyunca devam edeceğini belirtti. Bu sayede öğrenciler, akademik bilgilerini toplumsal faydaya dönüştürme ve yaşlılarımızla kurdukları bağları güçlendirme fırsatı bulacaklardır dedi.

Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Mustafa Canlı öğrencilerin bu tür düzenli etkinliklerle hem akademik hem de sosyal becerilerini geliştirdiklerini ve topluma karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurguladı. Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak toplumsal gelişime katkı sağlamayı önemli bir ilke olarak benimsediklerini ve bu tür etkinliklerin öğrencilerin eğitim hayatlarının ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade ederek başta Dr.Öğr. Üyesi Feim Gashi ve öğrencilerimize ve bize ev sahipliği yapan Kırklareli Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve çalışanlarına en başta da Huzurevi sakinlerine teşekkür etti.

huzurevi ziyaret

Facebook Twitter Google Plus
HUZUREVİ ZİYARETİ
  • 1
  • 3
  • 2
  • 4
  • 6
  • 8
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.