30/09/2020 15:59:29 - 01/10/2020 15:59:29 - 4870 Okunma

2020 YKS Sonucunda Fakültemize yerleşen ve E-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt yaptıran öğrenciler 01 Kasım 2020 tarihine kadar ulaştırılması istenilen kayıt evraklarının asıllarını tüm sorumluluğu öğrencilere ait olmak üzere kargo yoluyla gönderebilirler.

Not: Kırklareli Üniversitesi Önlisans ve Lisans Programları Muafiyer ve İntibak Yönergesinin 5. maddesinin a bendine göre daha önce başka bir üniversite bitiren ve muaf olmak isteyen öğrenciler Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı itibaren ilk iki hafta içerisinde muafiyet başvurusu yapabilir. Daha sonra muafiyet başvurusu kabul edilmeyecek olup başvuru yapacak öğrencilerin dilekçe, ders içerikleri ve transkript belgelerini kayıt evrakları ile beraber göndermeleri gerekmektedir.

İLAHİYAT FAKÜLTESİ