İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
14/10/2020 22:46:10 - 14/10/2020 22:46:10 - 6923 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından pandemi dolayısıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet töreni gerçekleştirilemediği için, Araş. Gör. Bilal Yamak’ın danışmanlığında mezunlarımız Ahmet Fatih Demirkol, İsmail Özdoğan ve Çağla Evrensel’in katkılarıyla online bir mezuniyet programı hazırlandı.

Hazırlanan Programda Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI, akademisyenlerimiz ve fakülteyi dereceyle bitiren öğrencilerin konuşmalarının yanında mezuniyet için hazırlanan video, İlahiyat Fakültesi korosu şarkıları ve şiir dinletisi de yer aldı.

Programda mezun öğrencilere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR;  bu yıl internet ortamında bir kutlama yaptıkları için gönlünün buruk olduğunu ifade etti. Mezun öğrencilere Üniversitemizi ziyaret etmeleri, hocalarıyla görüşmeleri ve elde ettikleri başarıları paylaşmaları tavsiyelerinde bulunan ŞENGÖRÜR, kendileri için en büyük ödülün mezunların başarısı ve mutluluğu olduğunu vurguladı. Mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında arzuladıkları hedeflere ulaşmaları temennisinde de bulunan ŞENGÖRÜR, mezun olan tüm öğrencileri tebrik etti.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdüsselam ARI da başlangıçların güzel, bitişlerin zor, tanışmaların heyecanlı ayrılıkların ise acı olduğunu ifade etti. ARI, öğrenmenin insana özgü bir özellik ve medeniyetimizde de öğrenmenin beşikten mezara kadar devam eden bir süreç olduğunu bundan dolayı da hayatlarının hiçbir döneminde okumak ve kitaplarla dost olmaktan uzak kalmamaları gerektiğini dile getirdi. Hayatın dikenli bir yol gibi, önümüze zorluklar çıkarabileceğini ama asla vazgeçmemeleri gerektiğini zira dinimizde ümitsizliğe yer olmadığını belirterek mezunlarımızın kendilerine hedefler belirleyip bu hedeflere ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini vurguladı ve mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik etti.

Güzel yurdumuzun dört bir yanına dağılacak ve vatana hizmet edecek yeni mezunlarımızı tebrik eder yollarının ve bahtlarının açık olmasını cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz

Videoyu izlemek için Tıklayınız.

Mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.