İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
10/09/2021 10:41:53 - 10/09/2021 11:01:54 - 294 Okunma

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı sonunda başarısız olduğu derslerini farklı üniversitelerin yaz okullarında alıp not girişleri yapılan ve mezun aşamasında tek dersi kalan öğrencilerimizin tek ders sınavları 14-15 Eylül 2021 tarihlerinde yapılacaktır. 

Tek ders sınavına katılmak için gerekli şartları taşıyan öğrencilerimizin yaz okunda ders aldıkları üniversiteden alacakları onaylı transkript belgelerine ek olarak genel amaçlı dilekçe örneğini doldurmaları ardından aşağıda yer alan tek ders sınavı başvuru dilekçesini doldurmaları ve dilekçelerine nüfus cüzdan örneklerini de ekleyerek 13 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 13.30’a kadar e-posta yoluyla (ilahiyat@klu.edu.tr) Dekanlığımıza başvurmaları gerekmektedir. 

3071 sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun’un 4. maddesi gereği dilekçede dilekçe sahibinin adı soyadı ve imzası ile iş veya ikametgâh adresinin bulunması gerekir. Mezkur Kanun’un 5. maddesinde, 4 üncü maddede gösterilen şartlardan herhangi birini taşımayanların dilekçelerinin incelenmeyeceği hükme bağlanmıştır. Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Yaz Dönemi Sonrası Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi

Genel Amaçlı Dilekçe (Ekinde transktipt olmalıdır)

-Öğrencilerimiz Tek Ders Sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC (65) notu alan öğrenci başarılı sayılır.

-Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır.

-Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz.

-Öğrenci tek ders sınav hakkını yılda bir kez kullanabilir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur. 

Yaz Okulu Sonrası Tek Ders

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.