17/09/2021 21:28:06 - 19/09/2021 21:28:06 - 787 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenlik uygulaması dersi 27 Eylül tarihinde başlayacaktır. Dersin teorik kısmı, 20 Eylül Pazartesi günü saat 15:30’da Rektörlük Kültür Merkezinde işlenmeye başlanacaktır.

Güz Yarıyılı öğretmenlik uygulaması ile bilgiler listede yer almaktadır. En kısa sürede danışman öğretim elemanı hocalarınızla iletişime geçip uygulama sürecini başlatmalısınız. Danışman öğretim elemanı hocalarımız, uygulama okulları ile iletişime geçip sizi uygulama öğretmeni ile tanıştıracaklar.

Uygulama dosyasının hazırlanmasında, dersin teorik kısmında verilen bilgilere göre hareket ediniz. Uygulama dosyaları en geç final haftasında fiziki dosya halinde uygulama öğretim elemanı hocalarınıza ulaştırmış olmanız gerekiyor. Ayrıca vize haftasında uygulama devam etmektedir. Fakültemizin bu konuda herhangi bir karar alma yetkisi bulunmamaktadır.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyoruz.

Öğretmenlik Uygulaması dersi öğrenci ve danışman listesi için tıklayınız.

Öğretmenlik Uygulaması