26/10/2021 14:17:03 - 28/10/2021 14:17:03 - 472 Okunma

Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenecek eğitimlerin Kasım ayı programı aşağıda yer almaktadır. Program, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından desteklenen kariyer platformu www.yetenekkapisi.org adresine yüklenmiştir. Başvurular Yetenek Kapısı platformu üzerinden alınacaktır. Yetenek Kapısı platformundan öğrenci ve mezunlarımıza ayrıca 30 dakikayla sınırlı "Bireysel Kariyer Danışmanlığı Hizmeti"de sunulmaktadır. Bu hizmet Kayalı Kampüsü dışında eğitim gören öğrencilerimize çevrimiçi olarak da verilmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Kariyer Merkezimizin ''Kasım Ayı Kariyer Danışmanlığı Programı'' yetenekkapisi.org portalına yüklenmiştir. Talep eden öğrenci ve mezunlarımız sisteme girerek randevu alabilirler. Görüşmeler 30 dakika ile sınırlıdır. Kasım Ayı Kariy

Kasım Ayı Kariyer Danışmanlığı Programı