08/12/2021 14:05:06 - 08/12/2021 14:05:06 - 654 Okunma

Fakültemiz 4. Sınıf Öğrencisi Müberra Keskin ilgili program hakkında şu şekilde konuştu:

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde İlahiyat Fakültesi öğrencileri olarak Kırklareli Gençlik Merkezi ve Gülce Kulübü ile el ele verip Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Oradaki kardeşlerimizle çok güzel vakit geçirdik. Neticede bizler de engelli olabilirdik. Bunu bir kusur olarak görmeyip asıl engelin görmeyen gözde, hissetmeyen kalpte olduğunu belirtmek adına kardeşlerimizle elimizden geldiğince hemhâl olduk. Parmak boyalarımızla el baskısı yaptık, Resimlerimizi boyadık sandalye kapmaca oynadık. Bunları yaparken kardeşlerimizle aramızda hiçbir fark hiçbir engel yoktu. Bu 3 Aralık’ta kazanan “engelsizlik” oldu."

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ, ENGEL(SİZ) KARDEŞLERİNİ ZİYARET ETTİLER