İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
17/03/2022 13:12:26 - 17/03/2022 13:12:26 - 348 Okunma
 

 

 

23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Trakya Kariyer Fuarına öğrenci taşınması ile ilgili aşağıdaki hususlar hakkında gereğini bilgilerinize arz ediyoruz:
1) Akademik birimlerimiz tarafından fuara katılacak öğrencilerimiz; fuara katılacakları gün, otobüsün hareket saati, otobüsün hareket yeri konularında SMS, e-posta vb. iletişim kanalları ile bilgilendirilmelidir.
2) Kayalı, Kavaklı ve Karahıdır yerleşkelerinde öğrenim gören öğrencilerimiz için  araçlar Rektörlük Kültür Merkezi (Otogarın Karşısı) önünden saat 08.30'da kaldırılacaktır. 
3) İlçe kampüslerimizde (Lüleburgaz, Vize, Pınarhisar, Babaeski) öğrenim gören öğrencilerimiz için araçlar kendi okullarının önünden saat 08.30'da kaldırılacaktır. 
4) Fuar için akademik birimlerimize ayrılan kontenjanların mutlaka kullanılması gerekmektedir. Ulaşım için ayrılan kontenjan bazında ulaşım firmasına ödeme yapılacaktır. Öğrencinin katılmaması durumunda kamu kaynağı boşa harcanmış olacaktır. Bu nedenle katılmayacağını beyan eden öğrenciler yerine mutlaka yedek öğrenciler seçilmelidir. Yedek öğrencilerin son sınıftan seçilmesi zorunlu değildir, tavsiye edilmektedir. Alt sınıflardan gönüllü öğrenciler de gelmeyeceğini beyan eden öğrenciler yerine fuara taşınabilecektir. 
5) Otobüslere binen öğrencilerin bilgileri EK-1'de yer alan forma işlenmeli, bu formun elektronik versiyonu (fotoğrafı, taranmış versiyonu vb.) kariyer@klu.edu.tr'ye etkinliğin gerçekleştirildiği gün saat 10.00'a kadar refakat edecek öğretim elemanı tarafından gönderilmelidir. 
6) Fuara katılacak öğrencilerin Ek 'deki görselde yer alan adımları izleyerek 22 Mart 2022 tarihine kadar Yetenek Kapısı'na ve Yetenek Kapısında ilan edilen Trakya Kariyer Fuarı'na kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 22 Mart 2022 tarihine kadar kaydını yapmayan öğrencilerin fuar alanına varmadan (otobüste iken) kayıtlarını yapmalarının sağlanması gerekmektedir. Fuara katılım ile ilgili istatistikler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından tutulduğundan, yetenek kapısına kayıt işlemleri önem arz etmektedir.
7) Bütün otobüsler fuar alanından saat 15.30'da Kırklareli'ne hareket edecektir. 
 
Refakat edecek öğretim elemanları ile daha etkili bir iletişim kurmak için 23 Mart ve 24 Mart için iki ayrı whatsapp grubu kurulması planlanmaktadır. Gruplar bugün saat 15.00'da kurulacaktır. Grupta yer almak istemeyen öğretim elemanlarının 15.00'a kadar tarafımıza bildirim yapması yeterli olacaktır. Grupta yer almayan öğretim elemanlarımız anlık bilgilendirmelerden, olası gelişmelerden haberdar olamayacağı için bütün görevli öğretim elemanlarının grupta yer alması önerilmektedir. Gruplar işlevini tamamladıktan sonra 25 Mart Cuma günü kapatılacaktır. 

 

TRAKKAF

Facebook Twitter Google Plus
TRKAF
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.