25/05/2022 01:11:41 - 25/05/2022 01:11:41 - 1509 Okunma

KLU İlahiyat Kulübü tarafından, fakültemizden ayrılacak olan İlahiyat Fakültesi Dekanı’na veda programı düzenlendi.

19 Mayıs 2022 tarihinde Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşen "Ahde Vefa" programına fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN, kıymetli eşi Emel ÖZKAN hanımefendi, fakültemiz hocaları, idari personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Program hazırlık sınıfı öğrencimiz aynı zamanda Ahmet Cevdet Paşa Camii müezzini Ahmet Furkan YILMAZ’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program, İlahiyat kulübünün başkanı Suzan BEKEN’in ve Fakültemiz Türk İslam Edebiyatı ve İslam Sanatları Anabilim Dalı hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer KILIÇ’ın açılış ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve idari personelin muhterem Dekanımız Prof. Dr. Halit ÖZKAN hakkındaki görüş ve düşüncelerinin olduğu video gösterisinin ardından fakültemiz birinci sınıf öğrencisi Emre ERDOĞAN müzikal bir dinleti gerçekleştirdi. Prof. Dr. ÖZKAN’ın görüş ve düşüncelerini paylaşmasından sonra öğrencilerimiz tarafından sorulan sorular kendisine yöneltildi. Seyir zevki yüksek hem hüzünlü hem de neşeli şekilde süren soru-cevap kısmından sonra hocamız tarafından imzalanan kitaplar, yapılan çekiliş sonrasında talihli öğrencilerimize Dekan hocamınız elinden teslim edildi. Program fakültemiz tarafından geçen hafta icra edilen Uluslararası “Tarih Boyunca Rumeli Coğrafyasında İlim, İrfan ve Hikmet” sempozyumunda görev alan ve fedakârca vazifelerini yerine getiren öğrenci kardeşlerimize Teşekkür Belgelerinin ve hediyelerinin takdimiyle devam etti. Program Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Fatih ÇİMEN’in, kıymetli hocamız Prof. Dr. Halit ÖZKAN’a hediyeleri takdim etmesiyle nihayete erdi.

Programda görev alan ve destek sunan Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Kulübüne, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Derneğine ve İlahiyat Fakültesi öğrenci temsilcisi Yuşa Tatar ve öğrenci arkadaşlarına teşekkür ederiz.

veda Halit Özkan

Dekan Hocamız-Veda