İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
02/06/2022 00:47:26 - 02/06/2022 00:47:26 - 777 Okunma

İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencileri tarafından Veda Programı düzenlendi.

25 Mayıs 2022 tarihinde Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşen "Veda" programına fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN, fakültemiz hocaları, idari personeli, çok sayıda öğrenci ve aile katıldı.  

Program Hızırbey Camii müezzinini olan mezun olacak öğrencilerimizden Adem DEMİRCİOĞLU’nun Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program, organizasyon heyeti adına Beyza YILDIZ’ın, dönem birincimiz Tuğba Sümeyye CESUR’un ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halit ÖZKAN’ın açılış ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

İlahiyat Fakültemizden mezun olacak öğrencilerimizin fakültemizi ve geçirmiş oldukları 5 yıllık süreyi anlatan video gösterisinin ardından fakültemiz birinci sınıf öğrencisi Emre ERDOĞAN müzikal bir dinleti gerçekleştirdi. Hocalarımızın mezun öğrencilere yönelik nasihat ve görüşlerinin olduğu videoyu takiben yine öğrencilerimiz tarafından hazırlanmış skecin gösterimine geçildi. Program fakültemizi başarılı bir şekilde dereceyle bitiren öğrenci kardeşlerimize plaket ve hediye takdimiyle devam etti. Dönem üçüncülüğünü paylaşan Sümeyye ÇALIŞKAN ve Zehra SAĞLAM Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kamil YELEK’ten, dönem ikincimiz Burcu DOĞAN, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇİMEN’den, dönem birincimiz Tuğba Sümeyye CESUR ise Dekanımız Prof. Dr. Halit ÖZKAN’dan hediyelerini ve plaketlerini aldılar. Program Fakültemizden kısa süre sonra ayrılacak olan kıymetli hocamız Doç Dr. Salih İNCİ’ye muhterem hocamız Prof. Dr. Halit ÖZKAN’ın hediyelerini takdim etmesiyle devam etti. Veda programı kıymetli hocalarımızın mezun olacak öğrenci kardeşlerimize diploma takdimiyle nihayete erdi.

Programda görev alan ve destek sunan organizasyon heyetinin başkanı Beyza YILDIZ’a, heyetin üyeleri Zehranur YÜZSEVEN, Sümeyye BELEK, Şefik Can DİLSİZ, Fatma KAYA, Serhat TOPRAK, Abdurrahman AKBABA, Talha BAYEZİT, Berna ÇELİK, Senanur AYDOĞAN, Nazlı KILIÇ, Zehra SAĞLAM, Burcu DOĞAN, Fatmanur DEMİR, Ahmet Can ŞAHİN ve Ahmet UYUMAZ’a, ayrıca bu günde öğrencilerimizi yalnız bırakmayan sevgili ailelerine teşekkür ederiz. 

mezuniyet veda

Facebook Twitter Google Plus
2022-Mezuniyet
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.