13/06/2022 09:53:54 - 15/06/2022 09:53:54 - 715 Okunma

İlahiyat Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 9 Haziran 2022 Perşembe günü saat 17.00’da  yapıldı.Mezun olan öğrencilerimiz, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.

Kayalı Yerleşkesi Stadyumunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım ASLANCI, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ, Kırklareli Belediyesi Başkan Yardımcısı Arda KOLCULAR, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ali Naci BİNİCİ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal KUŞOĞLU, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR DEMİR, Prof. Dr. Nurettin AKA, Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Halit ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, kamu kurumlarının müdürleri, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet töreni, diplomalarını alacak öğrencilerin kortej yürüyüşü ile yerlerine geçmesinin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.Yapılan protokol konuşmlarının ardından Fakültemizden derece ile mezun olan öğrencilerimiz Fakülte birincisi Sümeyye CESUR'a Fakülte ikincimiz Burcu DOĞAN'a ve Fakülte üçüncümüz Sümeyye ÇALIŞKAN'a diploma ve plaketleri Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Halit ÖZKAN tarafından takdim edildi. Tören, mezun olan öğrencilerin mezuniyet andı etmeleri ve ardından kep atmalarıyla sona erdi.

2021/2022 Eğitim Öğretim yılında mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında mutlu sağlıklı ve başarılı bir ömür dileriz.

Fakültemizde İlk Üçe Giren Öğrencilerimiz

Fakülte 1. Sümeyye CESUR