27/06/2022 09:13:16 - 27/06/2022 09:13:16 - 447 Okunma

2021-2022 BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

• Tek ders sınavı 06 temmuz 2022 tarihinde yapılacak olup başvuru dilekçeleri öğrencinin kendisi veya noter onaylı vekili tarafından ya da öğrenci tarafından posta/kargo yoluyla 28 haziran - 04 temmuz 2022 tarihleri arasında öğrenci işlerine teslim edilecektir.
  • Belirtilen tarih aralığında dilekçelerin ulaşmaması kargoda kaybolma, gecikme ve farklı bir sorun oluşması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.
  • 05 temmuz 2022 tarihinde tek ders sınavına başvurusu uygun görülen öğrencilerin listesi okulumuz internet sitemizde ilan edilecektir.

• Dilekçeyi fakültemiz internet sitesinden (http://ilahiyat.klu.edu.tr/ ) öğrenci işlemleri  →öğrenci başvuru formları→ tek ders sınavı başvuru dilekçesi kısmından ya da TEK DERS SINAV DİLEKÇESİ linkini tıklayarak alabilirsiniz.
  • Tek ders sınavına öğrenci yılda bir kez girebilir. Yani bahar döneminde bulunan bir dersin tek ders sınavında başarısız olmanız durumunda bir sonraki yıl güz döneminde girebilirsiniz.
  • Ders kaydınızın olmadığı bir dönem için tek ders sınavına giremezsiniz. (2021-2022 bahar döneminde ders kaydınız olması gerekmektedir.)
  • Devamsızlıktan kaldığınız dersin tek ders sınavına giremezsiniz.

TEK DERS SINAV DİLEKÇESİ

Sınav Tarihi:06 Temmuz 2022 Çarşamba