04/07/2022 13:41:23 - 05/07/2022 13:41:23 - 530 Okunma

29.06.2022 tarihinde Fakültemiz Dekan vekilliği görevine başlayan Prof.Dr Ahmet ÇAPKU 04.07.2022 tarihinde personelle tanışma toplantısı düzenledi.İlk toplantı Fakültemiz Öğretim Elemanları ile yapıldı.Toplantıda konuşma yapan Dekanımız Prof.Dr.Ahmet ÇAPKU öncelikle Kırklareli İlahiyat Fakültesinde göreve başlamaktan çok memnun ve mutlu olduğunu, İlahiyat Fakültemizi akademik ve idari anlamda daha ileriye taşımak için gayret etmemiz gerektiğini söyledi.Bunu yaparken akademik huzurun öğrenci ve personel memnuniyetinin önemine işaret etti.Eğitimin kalitesinin ve fiziki şartların iyileştirilmesi için eldeki tüm imkanları seferber edeceğini söyledi.Dilek, öneri ve başarı temennileriyle toplantı sona erdi.

tanışma toplantısı

DEKAN HOCAMIZ TANIŞMA TOPLANTISI