27/09/2022 15:33:05 - 27/09/2022 15:33:05 - 445 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Eğitim-öğretim güz dönemi öğretmenlik uygulaması 3 Ekim tarihinde başlayacaktır. Dersin teorik kısmı, pazartesi günleri ders programında belirtilen yer ve saatte Rektörlük Kültür Merkezinde işlenmeye devam edilecektir.

Güz dönemi öğretmenlik uygulaması ile bilgiler listede yer almaktadır. En kısa sürede danışman öğretim elemanı hocalarınızla iletişime geçip uygulama sürecini başlatmalısınız. Danışman öğretim elemanı hocalarımız, uygulama okulları ile iletişime geçip sizi uygulama öğretmeni ile tanıştıracaklar.

Uygulama dosyasının hazırlanmasında, dersin teorik kısmında verilen bilgilere göre hareket ediniz. Ayrıca vize haftasında uygulama devam etmektedir. Fakültemizin bu konuda herhangi bir karar alma yetkisi bulunmamaktadır.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyoruz.

Liste için tıklayınız.

öğretemenlik uygulaması duyuru