İlim Yolculuğuna Hoş Geldiniz
İlahiyat Fakültesi
04/11/2022 16:14:08 - 04/11/2022 14:35:27 - 584 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi, "İlahiyat Bölümü" için akreditasyon çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda ilk olarak "Fakülte Akreditasyon Ekibi" oluşturularak "Üniversite Program Akreditasyonu Fakülte Temsilcisi" belirlendi. 

Akreditasyon çalışmaları çerçevesinde 1 Kasım 2022 tarihinde İlahiyat Akreditasyon Ajansı (İAA) ile çevrimiçi olarak “Kurum Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet ÇAPKU, dekan yardımcıları ve fakülte akademik ve idari personelinin katıldığı toplantıda bilgilendirmeyi İAA Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Rıfat TÜRKEL ve Doç. Dr. Ahmet TÜRKAN yaptı. Toplantıda Akreditasyon Süreçleri ve Rubrik Tabanlı Değerlendirme Sistemi hakkında bilgiler verildi, konu ile ilgili merak edilen sorular cevaplandırıldı. 

Toplantının sonunda açıklamada bulunan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Ahmet ÇAPKU, ilahiyat programları akreditasyon süreçlerinin çok zorlu ve meşakkatli olduğunu ifade ederek, bu süreçte esas yükün Fakülte Akreditasyon Ekibi ve idari prosedürler için Bölüm Başkanlıkları ve Fakülte Sekretaryasında olduğunu kaydetti. Prof. Dr. ÇAPKU, bu çalışmaları başlattığı için başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere Üniversitemiz Program Akreditasyon Ekibine ve verdikleri önemli bilgiler için İlahiyat Akreditasyon Ajansı Bilgilendirme ekibine ve toplantıya katılan fakülte akademik ve idari personeline teşekkür etti.

AKREDİTASYON klü

Facebook Twitter Google Plus
İLAHİYAT AKREDİTASYON
İLAHİYAT AKREDİTASYON4
İLAHİYAT AKREDİTASYON3
İLAHİYAT AKREDİTASYON2
AKREDİTASYON
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.