30/12/2022 09:39:03 - 03/01/2023 09:39:03 - 709 Okunma

2022-2023 "Rumeli Konuşmaları 6" etkinlikleri kapsamında 28 Aralık Çarşamba günü saat 15:00'da 2 Nolu Derslik Binası 2. Kat 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonunda "Gençliğe Dair Söyleşi" ve yakın zamanda aramızdan ayrılacak olan Doç. Dr. Fatih Çimen'e “Veda Programı” gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Öğr. Gör. Selçuk Arslan’ın Kuran-ı Kerim tilaveti, İlahiyat Kulübü Başkanı Suzan Beken’in ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Memiç’in açılış konuşmalarıyla başlayan program, Doç. Dr. Fatih Çimen’in “Gençliğe Dair Söyleşi”siyle devam etmiştir. Emre Erdoğan’ın ney dinletisi, Fakültemiz öğrencilerinin hocamız hakkında çektikleri video gösteriminin sunumu, hocamıza yönlendirilen soruların cevaplanması ve çekiliş neticesinde öğrencilerimize kitaplarının verilmesiyle devam eden program, Fakültemiz eski Dekan Yard. Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Kılıç’ın hocamız Doç. Dr. Fatih Çimen’e Plaket ve hediye takdimiyle nihayete ermiştir.

Kıymetli Hocamızı tebrik eder, bundan sonraki hayatında muvaffakiyetler dileriz.

veda Fatih Çimen

DOÇ.DR FATİH ÇİMEN