10/01/2023 13:24:16 - 10/01/2023 13:24:16 - 341 Okunma

İlahiyat Fakültemiz Kırk Kalem öğrenci dergimiz yayın hayatına başlıyor. Hayırlı olsun. Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okumuş ve okumakta olan talebelerimizle ‘misafir kalem’ sütunu altında Üniversitemizin diğer Fakültelerindeki talebelerin gönderdiği yazılara açıktır. Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz KLU - Kırk Kalem Öğrenci Dergisi bağlantısından sitemize ulaşabilirler. İnceleme-araştırma, deneme-hikâye, kültür-sanat, çeşitleme, etkinlikler şeklinde çeşitli kategorilerde kaleme alınacak yazılarla okuyucuyu buluşturmayı amaçlıyoruz. Böylece Kırk Kalem ile Bismillah diyerek yola çıkıp hem-râh olmayı, bilgiden bilgeliğe ulaşmayı, tanışmayı, bilişmeyi, kaynaşmayı arzu ediyoruz. Eskilerin deyimiyle; gayret kuldan, muvaffakiyet O’ndandır. Dergimizin okumaya ve yazmaya ilgi duyan tüm üniversitemiz öğrencilerine hayırlı olmasını dileriz.

Birol EKİCİ (Kırklareli Valisi) - (Kırk Kalem Dergisi )-Takdim

Bülent ŞENGÖRÜR - (Kırklareli Üniversitesi Rektörü) -Takriz

Ahmet ÇAPKU - (İlahiyat Fakültesi Dekanı)-Başlarken

Kırk Kalem OCAK 2023 pdf.

Öğrencilerimiz aynı zamanda Fakültemiz Akademisyenlerinin diğer yayınlarına

KLU - İlahiyat Fakültesi Yayınları bağlantısından ulaşabilirler.

kırk kalem dergi öğrenci dergisi klu

KIRK KALEM