19/02/2023 11:59:41 - 03/03/2023 11:59:41 - 1687 Okunma

Sevgili Öğrencilerimiz;

Yükseköğretim Genel Kurulu’nun 17.02.2023 tarihli toplantısında aldığı kararlara istinaden 17 Şubat 2023 tarihli ve 143 sayılı Üniversitemiz Senato toplantısı kararları gereği 20.02.2023 tarihinden itibaren Uzaktan Eğitim Sistemine geçmiş bulunuyoruz.

Öğrencilerimizin kafalarının karışmaması amacıyla net olarak şunu söyleyebiliriz; son sınıf öğrencilerimizin Öğretmenlik Uygulamaları dışındaki tüm dersler, güncellenen ders programına göre 20 dakikadan az olmamak üzere 30 dakikaya kadar uzaktan Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır.Öğrencilerimiz sisteme mail adres ve şifreleriyle giriş yapabileceklerdir.

Öğrencilerimizin altta sunduğumuz bağlantıları dikkatlice okumaları ve akıllarına gelebilecek soruları dersin öğretim elemanına mail yoluyla sormaları yeterli olacaktır.Öğrenci işleri bu konularla ilgili sizlere cevap vermeyecektir.

Ders kayıtlarını yapamayan öğrencilerimiz, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar yarıyılı ders kayıtlarını 6 Mart 2023 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Öğretim Üyelerimiz için Uzaktan Eğitim Birim Sorumlusu olarak Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer KILIÇ hocamız görevlendirilmiştir.Öğretim elemanlarımız konuyla ilgili sorularını hocamıza danışıp destek alabilirler.

ÖNEMLİ: ÖĞRENCİLERİMİZ DERSLERLE İLGİ PROBLEMLERİNİ DERSİN ÖĞRETİM ELEMANINA MAİL ATARAK ÇÖZEBİLİRLER.

uzaktan öğretim